Nyheter

Workshop hos AIK

Härom veckan var vi inbjudna till AIK för att leda en workshop om säkerhetsarbete, supporterdialog och villkorsdebatten, med delar av AIK:s klubbledning. AIK har producerat en film från den aktuella workshopen. Ni hittar den här. Vår twittertråd, med lite feedback från workshopen, hittar ni här.

Den här typen av möten är ett led i vår ambition att bidra med perspektiv och kunskapsspridning till våra partners. Det är dock samtidigt oerhört berikande för vår egen utveckling – ömsesidigt lärande är en förutsättning för hållbar samverkan och ett aktuellt kunskapsbaserat arbete.

Vi har tidigare haft liknande möten med exempelvis IFK Göteborg och IF Elfsborg, såväl med klubbledningar som med klubbars partners, där det ofta finns frågor kring säkerhetsarbeten. Naturligtvis är vi tillgängliga för alla SEF-föreningar (och andra intressenter runt fotbollen).