Nyheter

ENABLE Sverige till hållbarhetskonferens i Barcelona

ENABLE Sverige har av fotbollsnätverket European Football for Development Network (EFDN) blivit inbjudna för att presentera vårt arbete på en internationell konferens om hållbarhet inom fotbollen. Konferensen äger rum på Camp Nou i Barcelona i november.

Från ENABLE Sveriges sida är vi glada och stolta över inbjudan, då den är ett uttryck för att det finns ett stort intresse både för vårt arbete och för den svenska fotbollsmodellen i allmänhet ute i Fotbollseuropa.

 

EFDN beskriver själva eventet:

”Den 19- 20 november 2019 kommer vi att organisera vår 13: e EFDN ’CSR in European Football’ -konferens på Camp Nou, hem för FC Barcelona. Årets konferens kommer inte bara att sammanföra pionjärerna och experterna på fotbollsbaserade CSR-program och evenemang, utan kommer också att lyfta fram de bästa samhällsprogrammen i europeisk fotboll samt visa upp de senaste trenderna inom CSR i europeiska fotbollsklubbar, ligor- och fotbollsförbund.

Vid detta evenemang förväntar vi oss att välkomna 200+ företrädare som representerar 85+ klubbar, engagerade ligor och fotbollsförbund från 30+ länder över Europa”.

 

Mer information: