Debatt

Systemöversikt och rekommendationer 2020

ENABLE Sverige har presenterat en översiktlig kunskaps-sammanställning om arbetet med svenska elitfotbollsevenemang för säsongen 2020. Presentationen görs i ett översiktsdokument och en fördjupande bilaga. Båda är tillgängliga gratis här på hemsidan.

Vi har under vintern sett över den systemöversikt över arbetet med svenska elitfotbollsevenemang som vi släppte i höstas. Vi har justerat dokumenten och uppdaterat med nyheter som skett under vintern.

Parallellt med lanseringen av de uppdaterade dokumenten pushar vi åter för de systemförstärkande rekommendationer om åtgärder för fördjupad samverkan som vi lanserade ifjol.

Ni hittar dokumenten här:

Arbetet runt svenska elitfotbollsevenemang – En systemöversikt
Fördjupning och sammanhang – bilagan
Rekommendationer